Utstilling Vigeland, VA-JFF 4. juli 2009

Vest-Agder JFF inviterte 4/7-09 til sin årlige utstiling, som i år ble avholdt på Vigeland ved Lindesnes. Sørlandet ville vise seg fra sin beste side, men med  opp mot 30 grader (i skyggen) ble det varmt for både hunder og eiere, midt i sola på en åpen fotball bane!

Dommer for utstillingen var Vigdis Nymark, som tok seg god tid og forklarte grundig, både utstiller og publikum hva hun vektla for å gi den premiegraden hun endte opp med, til hver enkelt.
Alt i alt stilte det 116 hunder på utstillingen fordelt på 19 antall raser, av disse var det 8 Finskstøvere. Varmen gjorde nok sitt til at resultatene ikke var de helt store. Faktisk ble bare en av Finskstøverne vurdert til å ha CK kvalitet, dette var Ae-Shakira til Rune Gjengedal. Shakira fikk med det sitt andre Cert på rad, og med ett fra før, kan hun nå titulere seg Norsk Utstillings Champion. I gruppe finale ende Shakira på 4 plass, slått av to Basset’er og en Drever. Utstillingen ble vunnet av en Norsk Grå Elghund.
VA-JJF hadde forøvrig ett flott arrangement og her oppfordres flere til å møte opp i fremtiden!

06616/06 Ae-Shakira, Eier: Rune Gjengedal
1 KVAL – 1 KONK – CERT – 1 BTK – BIR (Ble her N UCH)

Posted in Utstillinger.