Styret

Leder: Dag Rune Løvberg

Dag Rune Løvberg

mob: 91346686

e-post: dagrunelovberg@hotmail.com


68 år og et år som pensjonist.
Gift og 2 voksne barn. Bosatt i Klæbu som nå er en del av Trondheim.
Kommer opprinnelig fra Brumunddal, Hedmark men pga jobb har jeg blitt litt trønder etter å ha bodd her i 43 år.
Vokste opp med dunker og harejakt og var med på harejakt fra 5-års alderen.
Bestefar var hunde- eier med Dunker og sammen med far og en onkel var det jaktlaget.
Ble av disse tre opplært så langt det var mulig i harejaktens mysterier.
Etter studier i Oslo, København, London og Køln og jobb i Trondheim ble det mange år med fuglejakt med Gordonsettere.
Noen sporadiske jakthelger sammen med en kamerat med Dunker ble det tilbake til røttene.
Arvet en finsk støver hanne fra min onkel som da var leder i Hedmark Harehundklubb.
Med dens inntog var jeg helfrelst og jobbet etter beste evne med den og da den var nært 3 år ble den NJCH.
Deretter 2 hvalper etter Astrid til Sverre Flønes. Disse to ble i mitt eie i 2,5 år. Den første avlivet 11 mnd pga nerver og den andre på 2 år solgt som en familiehund.
Ny hvalp fra Solstrimman’s i Kalix. En utrolig behagelig fin hund å ha i hus. Tidlig jaktmoden, stødig jager. Ble RR NJCH som toåring på100% premiering. Kvalifiserte seg til NM-2014 på sitt første DM.
Pga sykdom ble han bare 8,5 år.
Pr Idag har jeg en 2 åring fra Bukfylla’s kennel.
Han begynte å jage svært tidlig og sist høst ble han skadet og ble sykmeldt fra nov tilsluttende av feb.
Vi krysser fingrene for at ting går bedre i høst.
Har vært leder i Trøndelag HK i snart 9 år fordelt på tre perioder.
4 år som styremedlem i NHKF.
Satt som leder i arrangement styret da Europa- pokalen ble arrangert 2011 her i Trøndelag.
Takker for tilliten til nå å sitte som leder i FFN’s styre og gleder meg til å jobbe for finskstøveren i Norge.

Nestleder: Egil Hanseseter

Egil Hanseseter  

Tlf: 41419016 E-post: egil.hanseseter@hotmail.com


Presentasjon av Egil: Jeg heter Egil Hanseseter og er 74 år. Jeg har drevet med forskjellig jakt i over femti år. Til å begynne med var det småhund som var mest interessant. Senere er det støvere til harejakt som mest har fanget min interesse. Opp gjennom årene har det blitt forskjellige raser, men i den senere tid har jeg benyttet finske støvere som jeg har festet meg ved og  vil drive videre med. Jeg har hatt gode resultater med finske støvere og har hatt NM vinner ”Veerpee” i 2011 og har nå en ny champion på gang. Jeg vil bruke min erfaring til det beste for finskstøverforeningen.
 
Sekretær: Trond Ivar Moen

Trond Ivar Moen

Tlf: 90529234 E-post: troivar@online.no


Presentasjon av Trond Ivar:

Mitt navn er Trond Ivar Moen, er 66 år og bosatt i Arendal. Er utdannet innenfor økonomi og har jobbet all min aktive tid i bank innenfor revisjon, produkt, bygg og sist som leder av Sparebankens Sør sin IT-avdeling. Gift og har to barn og et barnebarn.

Startet med en beagle, siden over til hamiltonstøver og de siste 20 årene finskstøver. Kan vel ikke skryte på meg at jeg har oppnådd all verdens. Dette grunnet mye jobb med tilhørende reisevirksomhet. I hundegården står nå en 9 år gammel finskstøver, til min sønn og en 7 mnd ung valp. Det er Tanja etter SE27817/2013 Skånmarkens Vilja og  NO43497/13 N J(D)CH RR Karo til Per Langeland. Nå som jeg er gått inn i  pensjonisters rekker håper jeg å få mer tid til å dyrke min hobby, hunder og jakt.

Har sittet i styre i Aust-Agder Harehundklubb i flere pereioder og 2 perioder i Norske Harehundklubbers Forbund.

Jeg takker for tilliten og ser frem til spennende oppgaver for FFN.


 

Styremedlem: Terje Nordbø

 terje.nordbo@mogd.no - Tlf 95937904

Jeg har 4 barn som alle er oppvokst med jakt, jeg er også heldig å ha barnebarn som så smått har startet å delta på harejakt. Som 3 generasjon harejeger ble jeg med på harejakt med hund fra jeg var rundt 6 år med luftgevær og kniv og med hagle fra 12 års alder. Fatter hadde fra 60 tallet Dunker og fra 1979 Schweizerstøver og var en ihuga harejeger med skrekk for utstillinger og jaktprøver.

Jeg har selv hatt egne harehunder siden 1994 og fikk den første Finskstøveren sammen med min bror i 2007. Sommeren 2015 fikk vi Slåttemyra’s Jarkko som vi har den dag i dag, han er Nordisk Jakt Champion og vår første skikkelige prøvehund.

Jeg har fått et hjerte for Finskstøver da jeg verdsetter sterk jaktlyst og god sporforfølgingsevne. Jeg har hundene med meg 24/7 i mitt daglige virke som Anleggsleder på vei og bane prosjekter landet rundt, jeg opplever Finskstøveren som en meget familievennlig og tilpasningsdyktig rase.

Jeg er uerfaren i foreningsarbeid, men skal gjøre mitt beste for å bistå mine kollegaer i FFN styre så godt jeg kan i en ellers hektisk hverdag. Særlig håper jeg at de yngre Finskstøver eierne skal knytte seg og finne seg til rette i FFN, mitt håp er at alle andre som også er glad i rasen heier disse frem og motiverer til deltagelse på utstilling og jaktprøver slik at disse hundene kan hedres og presenteres i FFN til glede for oss alle.

Mvh
Terje Nordbø

1. Vara: Per Grahn

Per Grahn

Tlf: 92843623 E-post: pergra38@gmail.com


Presentasjon av Per:

Hei

Jeg er 50 år, utdannet lærer og jobber som rektor på Sørumsand vgs. Jeg begynte med harejakt i slutten av 80-tallet, for å bli kjent med min kommende svigerfar. Og da ble jeg hektet! Min første finskstøver het Jesper, som jeg arvet av svigerfar som 6mnd gammel valp. Jesper og jeg lærte av hverandre, Jesper ble NJCH og kom til NM i 1996.

Jeg har tro på å drive allsidig med hundene, og har tidligere gått dressurkonkurranse med finskstøver og gjennomført todagers hundekjøringsløp Seppala-løpet med finskstøver. Nå er jeg så heldig å ha en god jaktkamerat i min kone Marianne, og sammen har vi hatt tre finskstøverkull med kennelnavnet Engeråsen. 

Mvh Per Grahn


 

2. Vara: Martine Lundberg