Månedens hund juni 2021. RR NJ(D)CH Bossmålas Milo (Pirjo) SE 11775/2018

Mor: SE 27045/2012. RR SE JCH Bossmålas Lizzy
Far: SE 28966/2013. RR SE JCH NORD UCH C.I.B Pelkens Santo

Jeg var så heldig å få muligheten til å hente Milo hos Bossmålas kennel ved Kent Allansson i februar 2018.

Så en fredag morgen kl. 04:00 satte jeg kursen mot Påryd og Bossmålas kennel for å velge ut mitt nye håp.

Det var ingen enkel jobb da det var 7 hannhunder å velge mellom, jeg hadde første valg på hannhund siden jeg var så heldig å få kjøpe parringsvalpen av Anders Ydergren. Når fredagen dro seg mot kvelden hadde jeg vel klart å luke bort 4 valper så da gjenstod det 3 å velge mellom, det måtte jeg sove på, ble mye grubling den natten der. Men når lørdag morgen kom måtte jeg bestemme meg, etter 1 times tid på morgenen sto det mellom 2 stk, jeg pekte på en valp, den får det fineste hodet tror jeg, men jeg tar den andre, da klødde Kent seg i hodet og syntes nok nordmannen var en snåling. Hvorfor valget falt på akkurat Milo er jeg litt usikker på, men var bare en følelse jeg fikk der og da at det måtte bli han.

Milo hadde mange fine loser allerede sin første høst når han var 9-10 mnd., faktisk hadde han premielos allerede på sitt andre slipp i livet. Progresjon har det egentlig vært hele veien med han selv om vi også har møtt på våre utfordringer og ting har gått litt opp og ned selvsagt. Milo er en tvers igjennom trivelig hund i alle settinger noe jeg verdsetter høyt.

Når vi nå skriver 2021 og Milo er rett over 3 år har vi oppnådd følgende:
RR NJCH før han var 3 år.
Exelent/cert på utstilling.
Kåret til årets støver 2020 i klubben.

Mvh.
Stian Aas

Posted in Månedens hund.