Månedens hund juni 2020. Njch Konnerud Kollen’s Piika. NO34977/17

Konnerud Kollen’s Piika ble født 7.3.2017

Hun er etter (N JCH Raico NO15350/07 – N DCH Sari NO49277/09) 

Kan vel si at hun er av eget oppdrett da jeg hadde solgt Sari mor til Piika til Jørn å enige om å ta et kull der jeg bestemte hannhund og skulle ha Sari i valpinga. De ble født 11 valper, det døde 3. Jeg tok da igjen Piika og Aria som jeg har sammen med en kompis.  Piika begynte tidlig å jage de 2 første losene jaget hun helt tyst tredje losen begynte målet. Hun er påholden i fot og tap. Det verste er koblingene blir ofte lange dager. Hun er født rådyr ren som mora. Hun har et godt hørbart klangfullt mål. Vurderer og ha et kull nå i sommer. Piika ble Njch i vinter. 

Piika har oppnådd følgende her i Norge: 5 X 1pr ÅP – 1 X 2 pr ÅP – 1 X 1pr EP

 

Hilsen Tormod Gjerdbakken

Posted in Månedens hund.