Månedens hund Oktober 2011. NUCH FIUCH ELLA FIN 54304/07

NUCH FIUCH ELLA FIN 54304/07
Far: FIN 34717/01 FIN KVA FIN MVA V-06 MULONSALON KONSTA
Mor: FIN 28769/03 FI KVA RÄNNIKORVEN RONJA
Oppdretter: Mika Laiho, Finland
Eier: Jan Ole Dahl

Hentet Ella i Sverige mai 2010. Denne handelen kom i stand da jeg hadde bestilt en Border Terrier fra Leif Sandberg til min kone Lillian. Han spurte da om jeg var interessert i en finsk støver tispe som hadde første elite på prøve, samt CERT og BIM på utstilling. Jeg kontaktet da Jon Randen for å høre om stamtavle. Etter denne samtalen ble det handel.

Blant Ella sine fire første ledd på stamtavlen har 29 av 30 hunder Champion-tittel.

Ella har følgende utstillingspremieringer:
I Norge har Ella tre R.CERT, tre CERT og en BIR. I Finland har hun CERT og BIM.

Jaktpremieringer:
Jakt, første premie elite med 79,00 poeng, Finland.

Jeg har ikke fått prøvd Ella nok da helsen min sviktet i vinter. Håper å komme tilbake til høsten.

Posted in Månedens hund.