DM Distrikt II 2010

Finsk støver Laica 04299/06 til Jan Nilsen fra Hernes gikk til topps under DM distrikt II, som ble arrangert av Romerike HK 13. og 14. november. Nest beste finske støver var LB Ayla 12217/06 til Leif Håkon Berg på 6. plass. Finsk støver Harefallet,s ML Kasper  til Magnar Lindstad  fikk 2. EP.  Kasper lå godt plassert med full tid dag 1, men etter 55 min los dag 2 ble haren tatt av hønsehauk. Elvåsens Emil til Thomas Hauerberg, som ledet klart etter dag 1, kom ikke på spor dag 2. Harefallet’s Molly Pola til Vidar Bjørnstad og Thor Sæteråsen fant ikke hare dag 1 men fikk full tid dag 2. Begge de to siste fikk 3. EP.  De 8 første på resultatlista fikk 1. EP.

20 – 25 nysnø falt et par dager før prøva, og det var så godt som ikke spor etter hare. Mange hunder fant derfor dessverre ikke hare. For de fleste som var så heldige å finne hare var det greit å jage, særlig dag 2.

Posted in Eliteprøver.