Månedens hund juni 2006. NJCH TYRA

Eier: Per og Bjørn Magne Sandåker

Far: NJCH Grigg

Mor: NJCH Piia

NJCH Tyra (NJCH Piia til Per – NJCH Grigg til Lasse R og Jan W Halvorsen). Tyra ble NJCH 2.5 år gammel oppe i Nittedal/Hakkadal og nr 2 på prøva, høyeste poeng en dag 194 p og flere ganger over 190 p, Tyra er en hund som jager lange los repriser og har et fantastisk flertonig mål og en heftig losføring! Er taus i fot og tap! Tyra stammer ned fra den legendariske Floråsens Frøya som Per hadde selv, og som topper avels statistikken helt suverent i Norge, mor til b.l.a. FIN NJCH Eno og int.uch.such.nv02.RR ndch Taiko, njch Pia, njch Piia, njch Tyra + mange flere som har gjort det bra, Hun var to ganger DM vinner, en gang nr to og tre ganger NM deltaker -noe som blir dokumentert i den nye boka til Allan Bergstrøm . Det er vel heller ingen som har så mange DM vinnere + en NM-vinner som Frøya enten avkom eller barnebarn etter seg! Piia som er mor til Tyra er etter Frøya og da blir Tyra 3 generasjons jch for PER inklusiv Frøya . Tyra venter valper i mai med NJCH Jerry til Olav Fagerås!
Per og sønn Bjørn Magne Sandåker, Felle, Austagder. Tlf: 99263643 / 35045834

Posted in Månedens hund.