Bidra med stoff!

FFN utvider belønningssystemet for innsendt stoff til medlemsbladet «Finskstøver`n» og FFNs hjemmeside!

I mange år nå har inntil 5 personer fått 1 års gratis medlemskap i FFN for sine bidrag til Finskstøver`n, denne ordningen opprettholdes selvfølgelig.

I tillegg til dette vil alle som bidrar med minst 1 side i Finskstøver`n (tekst og/eller bilder) belønnes med en gratis T-skjorte.

Samtlige innsendte bidrag, store som små, vil i tillegg være med i trekningen om 5 gavekort. Gavekortene er pålydende 1 års gratis medlemskap i FFN, medlemskapet må gis bort til en person som ikke er medlem i FFN fra før.

Så oppfordringen til våre medlemmer er klar: Send inn stoff som vi kan bruke i Finskstøver`n og på FFNs hjemmeside! Jakthistorier, reportasjer, gode bidrag med ungdom i sentrum, fortellinger om en hund du er stolt av, en jaktdag som aldri glemmes, en dag på utstilling, jaktskrøner, matoppskrifter, leserinnlegg om et tema du er opptatt av, osv. Her er det kun fantasien som setter grenser! Og selvfølgelig bilder, mange bilder! Et medlemsblad og en hjemmeside må ha mange fine bilder av våre kjære Finskstøvere i ulike situasjoner. Helst i så god oppløsning som mulig, men send det du har så får vi heller sortere litt i redaksjonen.

Sammen kan vi både få et mer interessant medlemsblad, en mer levende hjemmeside og kanskje også bidra til en medlemsvekst for FFN.

NB! Deadline for Finskstøver’n er 15. august.

Mvh

Redaksjonskomiteen
Stener Ruud                            ste-ruud@online.no
Marianne Mørch Grahn         margra38@gmail.com
           

Posted in Nyheter organisasjon.