Månedens hund januar 2007. Røraskogen`s Tai Mira

Eier: Helge Bjørgan (Rogaland)

Oppdretter: Olaf Olsen (Skien)

Far: Int Uch NDCH NV02 RR Taiko (Tore Songe ,Gjerstad)

Mor: Korphiladen Minttu

Født: 15.04.05

Etter gode anbefalinger av en dyktig hundemann (Tore Songe), falt valget på å plukke ut en tispevalp hos Olaf Olsen har avlet frem flere gode hunder. Dette er noe jeg selvfølgelig ikke angrer på i dag. Røraskogen`s Tai Mira
(Ayla) viste seg tidlig å kunne jage, sluttet av 05/06 sesongen greide Ayla å holde på haren en times tid til sammen som var en god prestasjon i så ung alder. Etter en litt treg start på 06/07 sesongen, har Ayla kommet skikkelig i gang nå mot slutten av sesongen. Har flere 1 pr loser uten noterbare tap. Hadde håpet og skal få Ayla på et par eliteprøver nå i februar etter noen vellykkede åp prøver nå i jan.
Aylas beste egenskap er en utrolig jaktlyst uansett vær og vind (noe en må takle her på vestlandet) og er flink til å holde haren på beina .

Aylas meritter

Utstilling : 1jk,1jkk,hp,4btk og 1jk ,hp

Jaktprøve : 3 stk 1pr(180-190p) og 1 stk 2 pr (174p)

Posted in Månedens hund.