Utstilling Lillestrøm 8. september 2015

Finske støvere på utstillingen i Lillestrøm. Ikke mange harehunder påmeldt, 3 hannhunder og 4 tisper med finskestøvere, hvorav 1 hannhund og 3 tisper var finskeide. Av hannhundene var Svenskbygårdens Jallo til Jan Ole Dahl suveren vinner. Han Ble BIM. Han konkurrerte med veteranen Tikutakun Julle til Hannes Heiskala, Finland. BIR, og best i gruppen, ble Kavanahon Mehtätähti til Katja Rytkönen, Finnnland , BTK 2 ble Kavanahon Heleonora,  eid av Katja Rytkönen,  BTK 3 ble unghunden Kr Milla til Leif Håkon Berg (stilt av Thomas Hauerberg ) og  BTK 4  ble veteranen  Kavanahon Lounatuuli, ,  også eid av Katja Rytkönen. Junioren Bagskjuldalen’s Zico til Hans Kristian Øfstås fikk VG. Oscar Nilssen var dommer og framhevet kvaliteten på tispeklassen, hvor alle fikk CK. 

Posted in Utstillinger.