Finskstøver vant Valhall

Vi gratulerer N J(D)CH SE JCH RR Hemplias Matoma og Thomas Kristiansen med seieren på årets Valhallprøve, Nordens største harehundprøve! Som god nr 2 kom N J(D)CH Eikerdalens Hunter, eier Per Arne Langeland.

Vi finner flere finskstøvere høyt oppe på resultatlista, som du finner her. Det var hele 58 hunder påmeldt på prøven som foregår i Valdres og Hallingdal. Valhall fjellprøve er en Eliteprøve tildelt Cacit, så Matoma vant dette for finskstøver, og Hunter res. Cacit.

Alle interesserte kunne følge prøvens fine dreiebok gjennom begge prøvedagene, som var mandag 18. og tirsdag 19. oktober. Mandag kveld var det jaktfilmkåseri av Runar Høgfoss fra Høgfoss & Fallan jaktfilmer.
Her er et bildesveip fra prøvedagene, takk til Gjert Sundtveten for bilder!

Posted in Eliteprøver.