Månedens hund november 2019. NJCH JM Conny. NO53437/11

Mor: Eiman Tepa
Far: Bonny
Oppdretter: Jan Magne Galdal

Conny er etter INT FIN N UCH. NJ D CH FIN JCH. Eiman Tepa  og NJCH Bonny. Oppdretter er Jan Magne Galdal.  Conny har på prøve 2.1EP 2.2EP 1.3EP. På utsttilling Excellent.  Har hatt mye glede med denne hunden. Eg stressa ikkje med og melde på prøve i ung alder. Venta til ho jaga stabilt gode loser. Etter 2.1ÅP bar de på EP. Ho vant vinterprøva i Telemark med 20 startende hunder og 397.konk p  Ho kan rydde litt i terrenge ,hvis der står rådyr og ho ser dei, men de har aldrig hvært noe problem. Målet i denne linjen her er meget klangfullt og hørbart. Conny fikk 6. valper i 2017. Hun fikk 5 hanner og 1 tispe. Far er AE.Rossi til Elvar Aune. 2stk har 2.1ÅP og noen flere skal på prøve i høst. Den største oppturen var kilpan i Trøndelag der ho blei nr.4. Dermed skal vi på Nordisk Rasemesterskap i vinter. Hun har blitt 8år nå, men holder seg godt. Fortsatt taus på fot. men støter noe på tapet.

Mvh
Geir Helge Espeseth

Posted in Månedens hund.