Månedens hund oktober 2019. AIVA NO42917/15

AIVA NO42917/15

Eier: Bent Morten Bekkeli
Oppdretter: Torbjørn Bekkeli
Far: N jch S 2431/2011 solstrimmans Finn- lejo
Mor: Skånmarkens Vilja
Jaktprøver: 2×1 ÅP
Utstilling: 2x exelent

Aiva er den første harehunden i mitt eie, hun kommer fra kombinasjonen mellom N Jch S Jch RR St.Hempa og Skånmarkens Vilja. Jeg fikk hunden av Torbjørn Bekkeli da hun var 17 måneder, hovedsakelig på grunn av at fotarbeidet var litt puslete. Aiva har gradvis blitt bedre. I dag er hun bra til å få ut, men er vel ikke av dem raskeste. Jeg har stilt Aiva på 2 Jaktprøver som har resultert i 2×1 åp. På utstilling har hun 2x exelent.  Aiva har stor jaktlyst og ett veldig hørbart bra mål, ellers er hun en veldig trivelig og sosial hund. Håper på en fin høst med Aiva med deltagelse på EP.

Mvh Bent Morten Bekkeli

Posted in Månedens hund.