Betaling av medlemskontingent i FFN

Det er fremdeles mange som ikke har betalt medlemskontingenten i FFN for 2018.

NKK skal ha sendt ut 1.purring, det skal ha blitt gjort ca. 14 dager etter forfall som var 10.mars 2018. Medlemmer uten registrert e-post adresse får purringen pr. brev, medlemmer med registrert e-post adresse får purringen på e-post.

Sjekk om du har fått en e-post fra NKK de siste dagene med en purring. Sjekk gjerne også om du har riktig e-post adresse registrert på «Min Side» på NKK sine DogWeb sider. Medlemsansvarlig i FFN har ikke mulighet til å endre e-post adressen for våre medlemmer på DogWeb.

Har du spørsmål angående betaling av medlemskontingent i FFN for 2018 er det bare å ta kontakt på mail: ffnstyre@gmail.com eller på tlf. 91304541

 

Info fra NKK:

Betalingspåminnelse og purringer

NKK vil sende ut maksimalt to purringer. Første purring sendes ca. 14 dager etter forfall og deretter med 14 dagers intervall. Dette gjelder også for innmeldte medlemmer senere gjennom året.

I 2018 vil alle fakturaer bli sendt på e-post til de medlemmene vi har registrert e-postadresse på. Medlemmer uten registrert e-postadresse vil få faktura pr. post som tidligere år.

Posted in Nyheter organisasjon.