Månedens hund november 2017. NJ(D)CH NUCH Hagheimen´s Soili NO43115/15

Reg nr NO43115/15

NJ(D)CH NUCH Hagheimen´s Soili

Eiere: Gjert og Kristoffer Sundtveten

Far: FI40307/10 NORD J(D)CH Ajolumen Rölli

Mor: NO41621/11 NJ(D)CH Reeta

Oppdretter: Morten Gaathaug

Da vi møtte Soili hjemme hos Morten og familien første gang, var vi solgt. Hun hadde noe ved seg, som gjorde at vi var veldig sikre på at vi ville ha akkurat henne. Gleden var stor da vi endelig kunne hente henne med oss hjem til Nittedal. Soili er ei stødig dame og har til gangs vist oss at magefølelsen vår var riktig. Hun har fra ung alder vist stor jaktlyst og vært stødig i skogen, hun har lange losrepriser med god målbruk og godt mål og har gitt oss mange fine loser å lytte til. Soili er helt taus i fot og tap. Soili ble JCH 22 mnd gammel, og utstillingschampionatet tok hun 4 mnd senere. Soili er i tillegg en super familiehund som koser seg sammen med både små og store, og ligger gjerne i fanget og slapper av. Hun er utpreget sosial, både når det gjelder mennesker og andre hunder. Vi gleder oss til mange flere fine opplevelser og loser i skogen med denne flotte jenta.

Hilsen familien Sundtveten

Posted in Månedens hund.