De Nordiske Jakt- og Fiskedagene 2015

Nok en gang var vi heldige med været under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum. De over 33 000 besøkende og utstillere hadde flere flotte dager på Elverum. 
Utstillingen på lørdag samlet i overkant av 50 støvere, hvorav 9 Finskstøvere.
BIR ble Kahvanahon Pohjantähti til Birger Grønstad.
BIM ble Kn Peku til Knut Otto Kolsrud.

Søndag var det valpeshow på Prestøya. 
Her ble Kahvanahon Toivottu Pikku-Myy til Linn Langset og Cato Brusveen BIR, BIG1 og BIS4.
Gratulerer til alle!

FFN hadde i år nominert Belger du Nord Willy til kåringen av Årets Jakthund 2014 i regi av NJFF. Willy nådde dessverre ikke helt opp, og var ikke blant de 3 finalistene. Dette kan bare bety at kvaliteten på de beste jakthundene i landet må være ekstremt god.

En god del mennesker var innom vår stand hvor det ble solgt FFN-effekter og lodd på FFN-kniven lagd av Helge Nordengen. Rasekompendiet for Finskstøver og Allan Bergströms bok var også til salgs fra vår stand.
Årets vinner av FFN-kniven ble Espen Moseby, vi gratulerer!

Det viktigste med å være tilstede ved denne messa er selvfølgelig å profilere FFN og rasen vår. I tillegg er det en god anledning til å omgås de andre raseringene som også har stand på Prestøya disse dagene. Takk til alle som var innom vår stand for en prat, det er alltid trivelig.

For FFN på Prestøya: 
Knut Kjeverud, Terje Ouff, Anett Fossheim, Geir Bakkestuen, Stener Ruud

 

Posted in Utstillinger.