Månedens hund juli/august 2006. Kløvermarkens Ilo s.21242/03. A

Eier: Eier. Lars A. Risholt.
Tlf: 95041005.
Hjemmeside: http://home.online.no/~lars-a-r/

Oppdretter: Robert Öhmann Kløvermarkens Kennel Luleå Sverige

Far: SJCH Sandåsbergets Eetu s. 37561/2000

Mor: SUCH SJCH Kløvermarkens Siiri s. 34053/95

Jeg valgte å kjøpe Ilo selv om det var langt å kjøre for å få henne hjem, Sam Samuelsen var villig til å være 2 pilot så da var det bare å få hentet henne hjem.

Mor til Ilo Kløvermarkens Siiri har en meget gammel linje i seg som går på Viki 69, har også hunder som Soitinkorven Humppa som har 18 1. premier og Mejvan kilens Pomo som ble nummer 2 på SM 11 år gammel Blaikens Ruska meget god avelshund. Ser mann lengre bakover så finner mann storhunder som Hölynpöly.
På far siden finner vi hunder som Muurivuoren Rietu og Pyry kullsøster kullsøster til Ilo 92 kanskje en av de beste nedarvere av alle. Mor til Ilo Klövermarkens Siiri har avelsdiplom så det er jo et tegn på at genene virker.
Ilo har flere jaktpremierte kullsøsken deriblant en som er SUCH & SJCH.
Ilo har følgende på jaktprøve: 2 x 1 Åp en på barmark 1 x 3 Ep ble med det nummer 3 på prøven 2 x 0 ep Cert uts.
Ilo jaget meget godt på slutten av sesongen og var påmeldt på flere jaktprøver som alle ble avlust på grunn av båndtvang grunnen til at jeg ikke fikk henne i form før var at jeg bygde nytt hus og hadde ikke tid til å drive henne nok. Ilo har stor jaktlyst kan være vanskelig å koble av og til flott flertonig mål og er ellers snill og grei.
Ilo har for tiden valper hun fødte 6 hanner og 3 tisper 29/6-06. Far til valpene er NJCH Odin til Ruben Jørgensen.
Har ledige hanner for salg.

Posted in Månedens hund.