Månedens hund august 2004. Aiko

Reg: 11501/02
Født: 29.05.02
Far: Nolhotten’s Sakko IV *97
Mor: Hela-ajon Jenni *96
Eier: Ronny Engen
Oppdrettere: Ronny Engen
Aiko er en hannhund av eget oppdrett som er født 29. mai 2002..Aiko begynte tidlig å jage og hadde sin første los ved 5 mnd alder. 2. juledag 2002 hadde han sin første los over 20 min. og den varte i 27 minutter. Utover vinteren presterte han flere loser som hadde gitt premiering på jaktprøve tross sin unge alder. Han tok sin første ÅP-premiering 19 mnd. og 4 dager gammel hvor uttaket kom ved 10 tiden og kobling ved 4 tiden på ettermiddagen. Aiko er en hund som har et meget godt gemytt og stor jaktlyst, målet er meget klangfullt og fint å høre på, men litt tispepreget syns nå jeg. Ellers har han mer å gå på når det gjelder rutine fotarbeid, tapsarbeid o.s.v. Han er for lite brukt fordi jeg også har 2 finskstøvere til som også går for fullt og da strekker ikke tida godt nok til. Aiko tok også en 2. premie ÅP ved 20 mnd. alder med 95 losminutter. Aiko har også en jaktpremiert kullbror og på de tilbakemeldinger jeg har fått så kommer det nok flere til høsten.

Jaktprøveresultat: 1. – 2. og 0 ÅP

Utstillingsresultat: 2. BIS valpeshow, 1. JK, 2. JKK, og 2. AUK.

Aiko og Ronny ønsker alle lykke til prøver og utstillinger.

Posted in Månedens hund.