Månedens hund mars 2010. NJCH RØRASKOGENS SARO 10910/05

Eier Gjermund og Andreas Hafredal
Mor Floråsen’s Silva 2o393/98
Far Røraskogen’s Risto 13867/02

Oppdretter Olaf Olsen

Jeg hentet Saro hos Olaf når han var 8 uker gammel Det var bare 2 hannhunder i kullet så det var ikke så mange og velge i, men Olaf mente jeg skulle ta Saro så da ble det sånn, noe jeg ikke angret på. Den andre hannen havnet i Gausdal hos Bjørn Lundby. Saro blei njch på 4 starter 2×1 åp 1x1ep 0x0 ep

På utstiling 1jk 2uk

Saro er en noe i overkant glad hund men jeg tror ikke det finns noe vondt i han noe som er bra siden jeg har unger i hus

I skogen er Saro meget rask til og ta ut passe jaktlyst. Han er 99% rådyr rein. Han er klart best på barmark. Kan støte litt i fot og tap på snø men ikke mer enn att det er greit.
Saro er grei og koble.

Posted in Månedens hund.